فایل ورد بهينه سازي توابع تعلق فازي با الگوريتم ژنتيک براي ارزيابي کيفيت نان

لینک دانلود

 فایل ورد بهينه سازي توابع تعلق فازي با الگوريتم ژنتيک براي ارزيابي کيفيت نان دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بهينه سازي توابع تعلق فازي با الگوريتم ژنتيک براي ارزيابي کيفيت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بهينه سازي توابع تعلق فازي با الگوريتم ژنتيک براي ارزيابي کيفيت نان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بهينه سازي توابع تعلق فازي با الگوريتم ژنتيک براي ارزيابي کيفيت نان :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بين المللي پژوهش هاي کاربردي در فناوري اطلاعات، کامپيوتر و مخابرات

تعداد صفحات :12

چکیده مقاله:

ارزیابی حسی یک رشته علمی است که برای تعیین کیفیت ویژگی های مواد غذایی به کار میرود.اطلاعات مربوط به ارزیابی حسی به روش کلاسیک، دقت و قطعیت کافی ندارد. رگرسیون فازییک روش جدید امیدوارکننده موردبحث برای تعیین کیفیت مواد غذایی می باشد. در این مقاله ازالگوریتم ژنتیک برای بهینه سازی توابع تعلق فازی که برای ارزیابی کیفیت نان به کاربرده شدهاست.تا با استفاده از توابع تعلق بهینه اثرات متابولیک مفید فیبرهای استفاده شده در نان را موردارزیابی قرار دهند.نتایج به دستآمده با توجه به پارامترهای فازی متقارن می باشد که نشان دهنده یکارایی بالا وبرتری روش پیشنهادی نسبت به سایر روش های مطرح است.

توضیحات بیشتر